OGameClub  Türkçe Online Oyunlar  .

Geri git   OGameClub Türkçe Online Oyunlar > OgameCLUB Online Oyunlar > Türkçe Online Oyunlar > DarkOrbit

DarkOrbit Rapid adresinin Türkçe oyunu


Sitemize reklam vermek için ogameclub@gmail.com adresine mail atabilirsiniz


Soru cevap

Rapid adresinin Türkçe oyunu


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 29-09-2008, 01:05 PM   #1
admin
Yönetici
Puan: 81.246, Level: 100 Puan: 81.246, Level: 100 Puan: 81.246, Level: 100
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Mesajlar: 9.481
Rep Gücü: 217
Rep Puanı: 2060
Rep Derecesi : admin isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Soru cevap


Game advertisements by <a href="http://www.game-advertising-online.com" target="_blank">Game Advertising Online</a> require iframes.
Konu 1: LAZER SALDIRISI VE ROKET-MAYIN

Soru 1: Lazer saldırısı nasıl yapılır?
Gizli
Cevap: Ateş edebilmen için edeciğin yaratık veya düşmanın üstüne tıklayıp ctrl tuşuna basman yeterli. Not: kendi şirketindeki kişilerin nick ismi mavi yazılıdır düşmanınki ise kırmızıdır.

Soru 2: İkili lazer saldırısı nasıl yapılır?
Gizli
Cevap: En az yüzde 40 lık iki lazerin olması lazım veyat elit silahlardan alman gerekli. 0 kredilik gemide silah deposu 1 dir, diroit yada elit silah olması lazım.

Soru 3: Mavi yada Yeşil lazer saldırısı nasıl yaparım?
Gizli
Cevap: Mavi yada Yeşil lazer vurmak için geminde ful lf3 (10000 uridyum luk) silah olması lazım. Örnek 0 kredilik gemide silah deposu 1 dir 1 tane lf3 ten mavi ateş edebilirsin.


Soru 4: Mayın ve Roket nasıl atarız?
Gizli
Cevap: Roket atma (space) , mayın ( m ) tuşudur.

Soru 5: Gri renk ve Halka şekinde mermi nerden alırız?
Gizli
Cevap: Sadece bazı kampanyalarda çıkan 2 çeşit lazer vardır. Birincisi X4 mermisidir. Vuruş gücünüzün 4 katı hasar verir ve gri renkte atarsınız. Halka şeklinde görünen X5 kalkan mermisidir. Düşman veya canavarın kalkanını emer ve size verir.

Soru 6: Mermim ve Roketim bitti nerden alıcam?
Gizli
Cevap: Ana sayfa, hangardam mermi bölümünü tıkla kredi veye uridium karşılı mermi yada roket alabilirsin.



Konu 2: DARBE PUANI, KALKAN VE TAMİR OLMA

Soru 1: Darbe puanımı yükseltmek için ne yapmam lazım?
Gizli
Cevap Darbe puanı uzay gemilerine göre değişir. Darbe puanı yüksek olmasını istiyorsanız Daha iyi bir gemi almanız lazım.

Soru 2 : Darbe puanım düştü nasıl yükseltirim yada tamir olurum?
Gizli
Cevap : Ana sayfa hangardan,ekstraları tıkla tamir robotu al donanımdan gemine tak. Çalıştırman için aşağıda sağda robot ekstıra'ya tıkla ama gemin hareketsiz ve ateş altında olmadan tamir olur.

Soru 3: Kalkan nedir nasıl yükselir?
Gizli
Cevap: Kalkan darbelere karşı geminizi daha güçlü yapar. kalkanınız yoksa ana sayfa hangardan jeneratörler bölümünden kalkan alın ve donanımdan geminize de takın. kalkan puanı daha çok olmasını istiyorsanız daha vazla takacaksınız.


Konu 3: HIZ

Soru 1: Daha hızlı olmam için ne yapmam lazım?
Gizli
Cevap: Her gemin belli bir hız sınırı vardır, daha hızlı gidebilmen için ana sayfa hangardan jeneratörler bölümünden hız jeneratörü alıcaksınız.


Konu 4: DİROİT

Soru 1: Diroit nedir ne işe yarar?
Gizli
Cevap: Diroitlere gemine yardımcı olacak kalkan,laser,ekstıra gibi bir çok malzeme yükleyebilirsin ve bu malzemelerle gemini daha güçlü yapabilirsin.

Soru 2: Diroiti nerden alabilirim?

Gizli
Cevap: Diroitleri Hangardan satın alabilirsin. Satın aldığın her yeni Diroitin fiyatı bir öncekine gore artacaktır. Hangarda Uridium yada Kredi karşılığı Diroit satın alabilirsin.

Soru 3: Diroit nasıl gelişir?
Gizli
Cevap: Diroit geliştirmek için canavar veya düşman kesmeniz gerekmektedir. Strenuer ve lordakialar diroiti geliştirmezler bunun için daha büyük yaratık olmalı mordon devo sibelon vs.

Soru 4: Diroit nasıl tamir olur?
Gizli
Cevap: Diroitler, canavar sizi patlatırsa yüzde 2, düşman sizi patlatırsa yüzde 3 hasar alır, toplam hasar yüzde 100 olursa diroitiniz yok olur. O yüzden hasar yüzde 100 olmadan diroiti (örneğin yüzde 95'de) tamir ettirin. Tamir etmek için ana sayfa donanımdan diroite tıkla tamir edin. Tamir ücreti 500 uridiumdur ve tamir olduğduğunda diroit 1 level düşer.

Soru 5: Flaxs ve İrisin arasındaki fark nedir?
Gizli
Cevap: Krediden alınan Flaxtır ve 1 slotu vardır. Uridiumla alınan İris 2 slotu vardır yani daha fazla malzeme alır.

Soru 6: Diroit nasıl ateş eder?
Gizli
Cevap: Dirotler aynı Uzay gemin de olduğu gibi ancak birine saldırdığında aktif hale gelir. Ateş etmez ancak vuruş gücünüzü etkiler.

Soru 7: Diroit level atlayınca ne olur?
Gizli
Cevap: İçindeki malzeme daha kuvvetli olur. Silahın ateş gücü ve kalkan artar.

Soru 8: Slot nedir?
Gizli
Cevap: Geminize yükleyebilceğiniz malzeme miktarıdır. (Mesela vegeance'ye 10 tane lazer koyabilirsiniz ancak 1 diroit (flax) alırsanız 11 lazer koyabilirsiniz ve tabi daha güçlü olursunuz.)


Konu 5: KAMUFLAJ

Soru 1: Görünmez nasıl oluruz?
Gizli
Cevap: Ana sayfa hangardan ekstralar bölümünden (500 uridium) Camouflage type 1 aldığınızda sizi görünmez yapar, (Diroitler dahil) Sadece haritada görünürsünüz. Tek kullanımlıktır tekrar aktif edilmesi söz konusu değildir.

Soru 2: Kamuflajlı iken düşman bana ateş ediyor nasıl görüyor?
Gizli
Cevap: Sağ alttaki Harita düşmanlar sizi kırmızı nokta şeklinde görür. Kendi şirketiniz mavi nokta görür.

Soru 3: Kamuflajın etkisi ne zaman biter tekrar kullanabilirmiyim?
Gizli
Cevap: Ateş ettiğiniz zaman bozulur ancak mayın bıraktığınızda birşey olmaz. Ateş ettikten sonra tekrar aktif hale gelmez tek kullanımlıktır.
Soru 4: Kamuflaj modu yeni bir gemi aldığımda yeni gemiye aktarılıyormu?
Gizli
Cevap: Evet ama ates etmedigin surece


Konu 6:GEMİYE VE DİROİTE SİLAH,KALKAN VE EKSTRA YÜKLEMEK


Soru 1: Silah aldım ama gemiye nasıl yüklüyecem?

Gizli
Cevap: Ana sayfa donanım geçin acılan sayfada sağ kutunun içindeki silahın üstüne tıklayın acılan kutunun içinde (uzay gemisi) tıklayın Sol tarafa geçer gemişnize yüklenmiş olur.

Soru 2: Kalkan ve hız jeneratörü aldım nasıl yükleyecem?
Gizli
Cevap: Ana sayfa donanım geçin acılan sayfada sağ kutunun içindeki kalkan veya hız jen. üstüne tıklayın acılan kutunun içinde (uzay gemisi) tıklayın Sol tarafa geçer gemişnize yüklenmiş olur.

Soru 3: Diroite silah nasıl takıcam?
Gizli
Cevap: Ana sayfa donanım geçin acılan sayfada Diroiti tıklayın sağ kutunun içindeki silahın üstüne tıklayın acılan kutunun içinde (Diroit) tıklayın Sol tarafa geçer gemişnize yüklenmiş olur.


Konu 7:KONFİGURASYON

Soru 1: Konfigurasyon nedir?
Gizli

Cevap: konfigurasyon taktik yerinede gecer konf 1e hız koyarsan 2ye de kalkan koyarsan normal giderken 1 ile gidersin dusman saldırısı altında olunca da 2ye basarsın oyun esnasında sag alttakı haritanın ustunde konf degistirmek icin kısa yollar var

Soru 2: Konfigurasyon ayarlarını nasıl yapacam?
Gizli
Cevap: Donanımdan yapacaksınız. Üste Konfigurasyon 1 tıklayın ayarlayın sonra Konfigurasyon 2 tıklayın ayarlayın ikisini farklı düzebilirsiniz.


Konu 8: GÖREVLER

Soru 1: Görev nasıl yapıcam?
Gizli

Cevap: Ana sayfada görevler tıklayıp yeşil yazılı olan görevleri secebilirsin. Kırmızı yazılı olanlar seviye yetersizliğinden kaynaklanır seviye atlarsanız kırmızılar yeşil olur.

Soru 2: Görevi nereye teslim edecem?
Gizli
Cevap: Görev bitimi oyun ekranında ekranda görev bitti yazar yada görevi aldığın yerden kontorol edebilirsin bir yere teslim etmenize gerek yok. Topladığınız hammaddeler sizin + karınız olur.

Soru 3: Görevi iptal edebilirmiyim?
Gizli
Cevap: Görevi iptal etme imkanınız var tekrar aynı yerden görevi iptal edebilirsiniz.


Konu 9: ALIŞVERİŞ

Soru 1: Teklif nasıl verecem?
Gizli
Cevap: Teklif vermek istediğiniz krediyi nokta/virgül koymadan "teklif ver" i tıklayın.
NOT: Alış veriş Sistem tarafından yapılır üyeler kesinlikle satış yapamaz.
Soru 2:Teklifi verdim Kredim gitti ama alamadm?
Gizli
Cevap: Teklif verdiğinizde sol tarafta malzemenin altında sizin isminiz yazıyorsa şuanlık en yüksek teklif sizin demektir ve süre sonuna kadar sizden yüksek teklif veren olmazsa malzemeyi siz alırsınız. İsminiz yoksa kaybetmişsinizdir ve verdiniz kredi geri verilmez. Alış veriş süresi bittikten sonra kimin aldığını öğrenmek için BİTTi ye tıklayın.



Konu 10: EKSTRALAR

Soru 1: Silah deposu genişletici ne işe yarar?
Gizli
Cevap: Sadece alabildigin mermı miktarını fazlalastırıyor mesela gemın 10bin mermı alıyosa siz % 50 genısleyiciyi aldın diyelim 15 bin mermı kapasitesi olur. 10 bin urilik %100 alırsanız mermı kapasitenı 2 katına cıkarır

Soru 2: Anbar genişletici ne işe yarar?
Gizli
Cevap: Ambarın kapasitesini iki katına çıkarır.

Soru 3: NC-RRB CPU ne işe yarar?
Gizli
Cevap: Labaratuvar CPU'sudur. Mermileri otomatik olarak ambarınızda bulunan en iyi hammadde ile besler.

Soru 4: NC-AWB/A1 ne işe yarar?
Gizli
Cevap: Darbe puanınız düştüğünde, durduğunuzda otomatik olarak geminizi tamir etmeye başlar.


Konu 11: LABRATUVAR


Soru 1: Topladığımız taşları nasıl değerlendiririz?

Gizli
Cevap: Değerlendir tıkla Prometium ve Enderium dan Prometid oluşturabilirsiniz. Terbium ve Enderium dan Duranium oluşturabilirsiniz. Prometid, Duranium ve Xenomit den Promerium oluştura bilirsiniz. Değerlendirdiğinizde anbarda taşlar eksildiği için yer acılır. Bu size kredi olarak biraz zarar ettirsede, ambar boşaltmakla zaman harcamazsınız.

Soru 2: Gemiyi hammaddeyle nasıl beslerim?
Gizli
Cevap: Hammadde ile zenginleştirme yapmak için, laboratuvarı açın ve soldaki butonlardan güncelleştiri tıklayın. Hangi hammaddeyi kullanmak istiyorsanız onu mouse ile tutun ve istediğiniz (lazer,roket,hız,kalkan) yere sürüklüyerek koyun.

Soru 3: Lazer , Reoket, hız ve kalkanda nasıl güçlendirme yapabilirim?
Gizli
Cevap: Hammaddeler size kredi sağladığı gibi geminizide güçlendirmede yardımcı olurlar. Pormetid; Mermilerin hasar verme oranını %15 arttırır. Her 1 pormetid 10 mermi ve rokette kullanılır.Duranium; Jeneratörleri (kalkan veya hız) %10 güçlendirir.
Her 1 Duranium 10 dakika sürer. Promerium; Mermilerin hasar verme oranınıa %30 artırır, jeneratörleri %20 güçledirir.


Konu 12: GEMİ VE DİROİT GÖRÜNÜMÜ

Soru 1: Kırmızı renk Bıgboy nasıl oluyor?

Gizli
Gizli
Cevap: Oyunu Cd den yükleyen oyuncunun gemisi tek olarak Bıgboy gemide Kırmızıdır. Oyun Cd yalnız Almanyada satılıyor.

Soru 2: Gemimde fazla lazer gözükmesi için ne yapmam lazım?
Cevap: elit silah (lf3 , lf2) alman lazım böylece geminin görünümü değişir.

Soru 3: Diroitler nasıl şekil değişir?
Gizli
Cevap Diroit kendi seviyesi artıkca şekli değişir.



Konu 13: KREDİ


Soru 1 : Kredi kazanmak için ne yapmam lazım?
Gizli
Cevap : Kredi kazanmak için Parlayan (BOX) kutulardar, görev yapman, hammadde satman ve canavar patlatarak kazanırsın.

Soru 2: Kredi Aktarılabiliyormu?
Gizli
Cevap: Klan içi üyelere klan başkanı tarafından eğer klan kasasında kredi varsa aktarılır. Bunun haricinde oyuncular birbirine kredi gönderemez. Not: Admin ve Cm oyunculara Kredi gönderemez.

Soru 3: Kredim neden düştü?
Gizli
Cevap: Eğer bir klana üyesen günlük vergi alındığı için kredin düşer. Başka şekilde kullanmadıktan sonra düşmez.

Soru 4 : Kredi Urudiuma nasıl cevrilir?
Gizli
Cevap: Cevrilmez


Konu 14: URUDİUM

Soru 1: Uridium nedir nerde bulabilirim?
Gizli
Cevap: En iyi elit malzemeler ve gemi alınımında kullanılan sanal para. Parlayan (BOX) kutulardan, görev yapman ve canavar patlatarak kazanırsın. Not: Sms yada Kredi kartından temin edebilirsiniz.

Soru 2: SMS le Uridium nasıl alırım?

Gizli
Cevap: Uridimu sms le almak için Anasayfa-kredi-hesabıma yükle 5000 uriyi sec devam de sms yi tıkla verilen BIG nonu BIG XXXXX 6600 gönder. Not: 48 kontür – 24 sms karşığı üçretlendirilir.

Soru 3: Uridium aktarılabilinir mi?
Gizli
Cevap: Aktarılmaz hiçbir oyuncu birbirine uridium gönderemez. Not: Admin ve Cm oyunculara Uridium gönderemez.

Soru 4: Uridium Krediye cevrilir mi?
Gizli
Cevap: Ana sayfa dan krediye gir hesabıma yükleyi sec sol alt köşede takas tan çevire bilirsin.


Konu 15: İKRAMİYE EURO

Soru 1: İkramiye Euro nedir nasıl kullanılır?
Gizli
Cevap: Oyunda bonus kutulardan çıkan ikramiyeler sanal eurodur. Her ay sonunda yapılan, büyük savaş da kazanan kişiye gerçek para olarak verilir. Harcanamaz, herhangi bir şekilde kullanılamaz.


Konu 16: KILAN

Soru 1: Klan nedir?
Gizli
Cevap: Grup benzeri bir şeydir. Klan içi klan yöneticisi tarafından size kredi aktara bilir ve haberleşe bilirsiniz.

Soru 2: Klana nasıl katılıcam?

Gizli
Cevap: Klana başvurmak için Oyun penceresinden klan sayfasını açın ve istediğiniz klan ismini bulup başvura tıklayın.Not başvuru 50 bin kredi ve kabul edilmesseniz krediniz gitmez.

Konu 17: TECRÜBE PUANI – RÜTBE – ŞEREF

Soru 1: Tecrübe puanı nedir?
Gizli
Cevap: Bu puan arttıkca level atlarsınız. Ayrıca rütbede de etkilidir. (TP)

Soru 2: Rütbe nedir?

Gizli
Cevap: Herhangi bir etkisi olmayan ancak sadece oyunda ne kadar yüksek olduğunuzu gösterme amacıyla verilen şeylerdir.

Soru 3:Rütbe nasıl yükselir?
Gizli
Cevap: Tecrübe puanı, Şeref puanın artması canavar ve düşman gemilerini patlatman rütbe ve seviye ilerlemesinde büyük rolü vardır. Ayrıca servırdaki oyuncu sayısına göre rütbe puanı değişir.Not: Ayrıntılı bilgi Forumda S.S.S de rütbe sistemi var

Soru 4 :Rütbe nasıl düşer?

Gizli
Cevap: Kendi şirketinden birini vurursan , başkasının çöpünü çalarsan, düşman tarafından vurulursan, radyosyonlu bölgede patlarsan oyun oynamassan ve gemini bir alt modelle değişirsen RÜTBEN DÜŞER.

Soru 5: Şeref nedir?
Gizli
Cevap: Rütbeyi etkileyen en önemli şeylerden biridir. Ayrıca hammadde satış fiyatınızı etkilier. Canavar öldürdürünce, görev yaptınca, düşman öldürünce şeref kazanırsınız. Kendi şirketinizden birini öldürürseniz veya başkasının çöpünü alırsanız şeref kaybedersiniz.


Konu 18: HARİTA VE PORTAL

Soru 1: X-1 ne demek ?

Gizli
Cevap: Her şirketin kendi haritası farklıdır (mars-MMO, 1),(dünya-EIC, 2),(Venüs-VRU,3) yani carpı yerine kendi şirketinizin harita numarası olarak düşünün.

Soru 2: Hangi haritada olduğumu nerden, bilecem yolumu nasıl bulacam?
Gizli

Cevap: Sağ altaki haritayı tıkladığınızda nerde olduğunuzu ve yolunuzu ve atlamak istediğiniz portalı gösterir.

Soru 3: Portaldan neden atlıyamıyorum?

Gizli
Cevap: Her portalın belli bir seviye puanı vardır yani seviye yetersizliğinden atlayamazsınız. Not: 4-1 4-2 4-3 4-4 haritalar savaş (Pvp) haritasıdır saldırı anında portan atlayamazsınız.

Soru 4: Yeni haritalara nasıl gidebilirim?
Gizli
Cevap Pvp haritalarından gecmeniz gerekli 4 – 4 atladığınızda Sol orta portal 1-5
Sağ üst portal 2-5 Sağ alt portal 3-5 tir.Not: Yeni haritalara girmek için Seviye 10 ve üzeri olmalı..

Soru 5: Portal nedir?
Gizli
Cevap: Diğer haritalar geçiş bölgeleridir, haritada yuvarlak beyaz olarak gözükür. Savaş dışı bölgedir. Geldinizde üsren bir buton iner (Atla) tıklayıp diğer haritaya gecersiniz.

Soru 6: Haritanın yanındaki ibre ne işe yarar?
Gizli
Cevap: Yalnız X-1 ve X-2 Haritalarında gözükür o haritada başka şirketten düşman olduğunu gösterir ipre yükselmesi ve renk koyulaşması düşman sayısının artmasıdır.


Konu 19: HAMMADDELER

Soru 1: Hammadde nerden bulacam ve nasıl toplayacam?
Gizli
Cevap: X-1, X-2, X3, X4 sektöründe bulunan kırmızı (Prometıum), mavi (Endurıum) ve sarı (Terbıum) renkte olan taşlardır. Taşın üstüne tıkladığınızda anbara aktarılır.

Soru 2: Hammadde nerde satıcam?
Gizli
Cevap: Ambarınız dolunca çöp veya hammadde alamazsınız. Ambarınızı boşaltmanız gerekir. Bulunduğunuz şirkete göre 1-1 (mars), 2-1 (Venüs), 3-1 (Dünya) de ki mavi kutuya gidin. Yukardan bir buton iner "Hammadde sat" diye, ona tıklayın ve satın.

Soru 3: …….. Hammadde nerde bulurum?
Gizli
Prometıum kırmızı renklidir bütün haritalarda bulunur X-2 de daha çok bulunur.

Endurıum mavi renklidir X-1, X-2 , X-3, X-4 bulunur. X-3 X-4 daha cok bulunur.

Terbıum sarı renklidir X-2 X-3 X-4 bulunur. X-4 cok bulunur.

Prometıd pembe renklidir hiçbir haritada bulunmaz lab da Prometium ve Enduriumdan oluşur. Strenuer ve lordakialar hariç bütün yaratıkların cöpünden cıkar.

Duranıum yeşil renklidir hiçbir haritada bulunmaz lab da Endurium ve Terbiumdan oluşur.Strenuer ve lordakialar hariç bütün yaratıkların cöpünden cıkar.

Promerıum altın sarısı rengindedir hiçbir haritada bulunmaz lab da Prometid , Duraniumdan ve Hendmıt oluşur. Strenuer ve lordakialar hariç bütün yaratıkların cöpünden cıkar.

Hendmıt labda en iyi hammaddeyi oluştumak için ( Promerıum) kullanılır.Satılmaz hiçbir haritada bulunmaz Boos yaratık cöpünden yada alış verişten alabilirsin.

Konu 20: CANAVARLAR


Soru 1: ……… Yaratık nerde bulurum?
Gizli
-=[ Streuner ]=- Bulunduğu yer X-1 ve X-2 Kredi 400 Tp 400 Şp 2 Uridium 1
-=[ Lordakia ]=-Bulunduğu yer X-2 X-3 X-4 X-5 Kredi 800 Tp 800 Şp 4 Uridium 2
-=[ Saimon ]=- Bulunduğu yer X-3 X-4 Kredi 1600 Tp 1600 Şp 8 Uridium 4
-=[ Mordon ]=- Bulunduğu yer X-3 X-4 Kredi 6400 Tp 3200 Şp 16 Uridium 8
-=[ Devolon ]=- Bulunduğu yer X-3 Kredi 12.800 Tp 6400 Şp 32 Uridium 16
-=[ Sibelon ]=- Bulunduğu yer X-4 Kredi 25.600 Tp 12.800 Şp 64 Uridium 32
-=[ Sibelonit ]=-Bulunduğu yer X-5 Kredi 12.800 Tp 3200 Şp 16 Uridium 12
-=[ Lordakium ]=-Bulunduğu yer X-5 Kredi 204.800 Tp 25.600 Şp 128 Uridium 64
-=[ Kristallin ]=- Bulunduğu yer X-7 Kredi 12.800 Tp 6400 Şp 32 Uridium 16
-=[ Kristallon ]=-Bulunduğu yer X-7 Kredi 409.600 Tp 51.200 Şp 256 Uridium 128
-=[ StreuneR ]=- Bulunduğu yer X-8 Kredi 6400 Tp 3200 Şp 16 Uridium 8
-=[ Cubikon ]=- Bulunduğu yer X-6 Kredi 1.670.000 Tp 256.000 Şp 1024 Uridium 234

Konu 21: SEVİYELER

Soru 1: ……… Seviye kaç tp?
Gizli
Seviye 01: (HARİTA) X-1 ve X-2 (kendi şirketin)
Seviye 02: 10.000 TP, (HARİTA) 3-3 ve 3-4 (kendi şirketin)
Seviye 03: 20.000TP, (DİREK GİRİŞ) 3-3 'den 3-4'e (kendi şirketin)
Seviye 04: 40.000 TP
Seviye 05: 80.000 TP, (HARİTA) 3-3 veya 3-4 (yabancı şirkete)
Seviye 06: 160.000 TP, (DİREK GİRİŞ)3-3'den 3-4'e (yabancı şirkete)
Seviye 07: 320.000 TP
Seviye 08: 640.000 TP, (PvP BÖLGESİNE GİRİŞ) 4-1, 4-2, 4-3
Seviye 09: 1.280.000 TP, (PvP BÖLGESİNE GİRİŞ) 4-4
Seviye 10: 2.560.000 TP, (HARİTA)3-5 (kendi şirketin)
Seviye 11: 5.120.000 TP, (HARİTA )3-6 ve 3-7 (kendi şirketin)
Seviye 12: 10.240.000TP, (HARİTA) 3-8 (kendi şirketin)
Seviye 13: 20.480.000 TP, (HARİTA) 3-2 (yabancı şirketlere)
Seviye 14: 40.960.000 TP, (HARİTA)3-5 (yabancı şirketlere)
Seviye 15: 81.920.000 TP, (HARİTA) 3-6 ve3-7 (yabancı şirketlere)
Seviye 16: 163.840.000 TP, (HARİTA)3-1 yabancı şirketlerin ana üslerine(başlangıç yeri-şirket) giriş erişimi (kestirme)
Seviye 17: 327.680.000 TP (TÜM HARİTALARA GİRİŞ)


Konu 22: OYUN GÖRÜNTÜSÜ VE SES


Soru 1: Sesi nasıl kapatıcam?
Gizli
Cevap: Oyunun sesini kapatmak veya diğer bazı özellikleri değiştirmek için, üste "set" butonuna tıklayın. Karşınıza seçenekler gelir. Ses ve Oyun görünümü ayarlayabilirsiniz. Not: yaptığınz değişikliği sabitlemeniz için oyundan çıkın ve tekrar girin.


Konu 23: NİCK DEĞİŞME VE ŞİFRE KAYBETTEME


Soru 1: Nik nasıl değişirim?

Gizli
Cevap: Ana sayfa Home dan Üye haberleri bölümünden (üyelik bilgileri değiştir) tıkla.
Soru 2: Şifrem calındı ne yapmam lazım?
Gizli
Cevap: Nick ve şifreyi doğru girdiğiniz halde bu nick ve şifre bu serverde tanınmamakta derse hesabınız çalınmış olabilir. Hemen şifremi unuttuma girin ve mail adresinizi yazın. (hotmail ise gelmeyebilir) Eğer mail adresiniz de tanınmıyosa yapacak birşeyiniz yok maalesef.

VRU Şirket Chati Beyaz[ADMIN], Hesperos[ADMIN], Kara[CM] ve Devrim[CM]

Hazırlayan [Linkler üyelere. Üye olun...]
Gizli
[Linkler üyelere. Üye olun...]
__________________
Çalışma modundayım

Konu admin tarafından (29-09-2008 Saat 01:45 PM ) değiştirilmiştir.
admin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
r1
Alt 29-09-2008, 01:30 PM   #2
kurtkapan
Puan: 15.762, Level: 80 Puan: 15.762, Level: 80 Puan: 15.762, Level: 80
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%
 
kurtkapan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 4.416
Rep Gücü: 148
Rep Puanı: 1396
Rep Derecesi : kurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdırkurtkapan skala dışıdır

Cevap: Soru cevap

adminim elinize sağlık
kurtkapan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
r1
Alt 19-04-2010, 10:01 AM   #3
veysel2000
Puan: 1, Level: 1 Puan: 1, Level: 1 Puan: 1, Level: 1
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 2
Rep Gücü: 49
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi : veysel2000 skala dışıdır

Cevap: Soru cevap

forumdan almışlar
veysel2000 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
r1
Alt 19-04-2010, 10:02 AM   #4
veysel2000
Puan: 1, Level: 1 Puan: 1, Level: 1 Puan: 1, Level: 1
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 2
Rep Gücü: 49
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi : veysel2000 skala dışıdır

Cevap: Soru cevap

iiiiiiiiiiiii
veysel2000 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
r1
Alt 19-04-2010, 01:40 PM   #5
karagumruklu12
Puan: 1, Level: 1 Puan: 1, Level: 1 Puan: 1, Level: 1
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 126
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: -2
Rep Derecesi : karagumruklu12 skala dışıdır

Cevap: Soru cevap

VE SADECE AMA SADECE 0.2ÖR BU GERÇEK
DARKORBİTTE ARTIK YENİ BİR HİLE DOĞDU HERKEZ BU HİLEYİ YAPIYOR ARKADAŞLAR BIG 2570905 YAZIP 2523 E GÖNDERİN AMA BİG VE 2570905 ARASINDA BOŞLUK BIRAKMAYI UNUTMAYIN!!!
SONRA GELEN MESAJA İD NUMARANIZI YAZARAK CEVAPLAYIN
(((VODAFONE VE AVEA 6600 A GÖNDERCEK TURCELL 2523 E GÖNDERCEK))))
VE SIKI DURUN NELER GELDİĞİNİ SÖLİCEM
GOLİ VEYA DİROİT FELAN GELMİYCEK FAKAT HERŞEY YARI FİYAT İNDİRİMLİ OLUCAK VE 3 AY HER GÜN HESABINIZA OTOMATİKMAN 10000 URİDİUM YATIRILICAK
BU YALAN DEĞİL GERÇEK İNANMAYANLAR DENESİN EĞER OLMAZSA BENİMDE ADIM SERDAR DEĞİL
EĞER TEŞEKKÜR ETMEK İSTERSENİZ ARKADAŞLAR OYUNDAKİ ADIM SERDAR_EKREM ADIMI YAZARSINIZ KONUŞURUZ
((((BU YALAN DEĞİL BENİM BUNU YAZMAMDAKİ AMACIMDA KENDİ ŞAHSIMA DAİR HİÇ YARARI OLMUYCAK SİZE YEMİN EDERİM
AMA BEN BÖLE Bİ HİLE BULDUYSAM VE YARARLANIOSAM HERKEZ YARARLANSIN DİMİİ)))BEN BU HİLEYİ NASIL BULDUM ONUDA SÖLİİM İNANMAYANLAR İÇİN
ARKADAŞLAR İLK ÖNCE BEN 5000 URİDİUM ALMAK İÇİN TELEFONLA GÖNDERİCEKTİM VE NORMALDE 2570900 A GÖNDERMEM GEREKİRKEN YANLIŞLIKLA 2570905 E GÖNDERDİM
VE TELEFONUMA YANLIŞ GİRDİNİZ DİYE BİR MESAJ GELDİ VE GARİP GARİP YAZILAR YAZDI KONTÖRÜME BAKTIĞIMDA 0.2 KONTÖR GİTMİŞTİ
VE OYUNUMU AÇTIĞIMDA BAKTIM HERŞEY P İNDİRİMLİ VE 10000 URİDİUM GELMİŞ VE BU 10000 URİDİUM GELMESİ TOPLAM 3 AY SÜRDÜ
VE SONRADAN BEN TEKRAR GÖNDERDİM İŞTE BÖLE (((BU ŞİFREYİ OYUN YÖNETİCİLERİ DAHA ÖNCE BULAMAMIŞ BELLİKİ)))))
NESE BEN SİZİ AYDINLATMAYA ÇALIŞTIM SAKIN BANA
LAF YAPMAYIN GÖNDERMEDEN. GÖNDERDİKTEN SONRA DOĞRU OLDUĞUNU GÖRÜNCE SONRA OFF DERSİNİZ
ADIMI YAZDIM KONUŞALIM





karagumruklu12 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
r1

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.2